Geocaching
· Domů
· Články
· Fotogalerie
· Fórum
· Kalendář
· Ke stažení
· Odkazy
· FAQ
· Kontakt
· Vyhledávání
· Encyklopedie
· Geocaching.com
· Geocaching CZ
· Geocaching Plzeň
· Klub Geocacherů Brno
· Geocaching pro HB a okolí
· Geocaching Kladno a okolí
· Články
· Fotogalerie
· Fórum
· Kalendář
· Ke stažení
· Odkazy
· FAQ
· Kontakt
· Vyhledávání
· Encyklopedie
· Geocaching.com
· Geocaching CZ
· Geocaching Plzeň
· Klub Geocacherů Brno
· Geocaching pro HB a okolí
· Geocaching Kladno a okolí
Poslední články
· Rok kačerem
· Jak se geocaching s ...
· Jak jsem cestovali p...
· Založení cache - d...
· Založení cache - r...
· Jak se geocaching s ...
· Jak jsem cestovali p...
· Založení cache - d...
· Založení cache - r...
Nahodna fotografie
Anketa
Ads
RSS vlákna na stránce
Přilášení
Kdo je On-line
Keskoměrka
Vyhledávání
Kalendar
| Po | Ut | St | CT | Pa | So | Ne |
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
| 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
| 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
| 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
| 27 | 28 | 29 | 30 |
Narozeniny
Dnes se nikdo z nas nenarodil.
Shoutbox
Abyste mohli přídávat zprávy do shoutboxu, musíte být příhlášený.
07/09/2010 10:46
Objevil se tu nevyzpytatelný šotek. To asi Mafie řádila. Tak znovu. K Emitomům vše nejlepší ke geonarozeninám
07/09/2010 09:35
Vše nej... do dalších geocach.let!
06/09/2010 18:27
V sobotu 11.9. v Protivíně start turistické Cesty k Protivínu. Kolo 20 a 50, pěší 15 km. Start 7:30-9:30 náměstí.
06/09/2010 15:16
Děcka, děkuju za gratulace. Ani sem si to neuvědomil a možná je to tak lepší. Jinak bych to v pátek asi oslavil mnohem více.
Díky.
Díky.05/09/2010 19:35
Chemik se narodil? To jsem prošvih! :-O Hujaja!
05/09/2010 07:51
Emrysovi vše NEJ!
05/09/2010 00:15
Jak jinak, opět opožděně, tentokrát o celých 15 minut po dvanácté. Gratulace Chemikovi a také i dnešnímu oslavenci Emrysovi !!!
04/09/2010 23:21
hmm,Chemíček má nááározky tak hurá,hurá,hurá.
..
..
04/09/2010 19:50
Dnes v 11 hodin si své ANO řekli Honza a Kristýna z teamu Liskin.
04/09/2010 14:30
ctvrtletni hlasování o nejhezčí Jihočeskou keš roku 2010 bylo prave spusteno, dostanete se tam pres clanek v novinkach
Číst diskuzi
Geocaching jižní Čechy :: Kešky, Kačeři, Eventy :: Změny
|
série České Budějovice
|
|
| Chemic77 |
Přidané 28-01-2010 14:27
|
|
Hlavní administrátor ![]() Příspěvek: 941 Založený: 22.11.08 |
Tak už to tak vypadá, že tento můj projekt vezme pomalu, ale jistě za své. Můžete si všimnout, že Budějovické knihovny někdo ukradl (či zničil) a do její obnovy se mi moc nechce, neboť při poslední tvorbě jsem přišel o kus prstu. ![]() Včera jsem se dozvěděl další špatnou zprávu. Budějovické muzeum se stěhuje ze svých dosavadních prostor do míst předem neurčených s tím, že nikdo neví, jak to bude se stálou expozicí, která se již započala vyklízet. Mno a současná budova bude po dobu nejméně 10-ti let uzavřena, neboť zde bude probíhat nákladná rekonstrukce na kterou nemají peníze. Proto tak dlouhá doba. A dělat tuto cache bez prohlídky se mi opravdu nechce. A to mám již další vymazlený úkryt pro tuto cache připravený u mě na stole. Stačilo by do něj vložit jen logbook, ale k tomu asi nedojde, neboť stálá expozice již prý není kompletní. Do budějovických kin jsem již vložil spoustu peněz na obnovu a již kdysi dávno jsem se zařekl, že další částky do toho vkládat nebudu. Kdo ji má odlovenou tak jistě pochopí, kolik ta mezistage může asi tak stát. A to jsem ji dělal celkem 5x Budějovická divadla již taky nejsou ve 100% kondici a celá cache by zasloužila opravu. Ale na tu nemám čas, neboť jen prvotní výtvor trval asi týden. ![]() Takže shrnuto a podtrženo... série doufám udělala spoustu radosti a tak nějak tajně doufám, že především ukázala, že i obyčejná micro cache se dá udělat s nápadem a grácií. Budu moc rád, když někdo použije ten samý či jiný nápaditý úkryt. K předem nestanovenému datumu ji celou archivuji. Takže, kdo máte ještě chuť a čas, hurá do luštění a odlovu. Pokud vám chybí čísla z disablovaných cache, tak mi napište maila a já vám pošlu ony otázky, které nemáte šanci najít. Věřte mi... nedělám to s lehkým srdcem... dnes je toto oznámení (oproti dřívějšímu) bráno s těžkým srdcem, neboť jsem u těch výtvorů strávil mnoho hodin. Ale není jiné zbytí. A nemusíte se bát... zanedlouho přijde nová a snad lepší série. Ta je již ve vývinu nějaký ten pátek, takže to bude doufám stát za to. Díky archivaci této stávající série se mi vlije nová krev do žil a příprava této série tak nabere nové obrátky. Zásadní rozdíl bude v tom, že série nebude situována do centra města.Děkuji všem za pochopení a přeji všem hezký zbytek dne. |
| mr.mates |
Přidané 28-01-2010 14:38
|
|
Příspěvek: 62 Založený: 13.10.09 |
Ahoj. Mě děsíš, po novém roce jsme se na kina vypravili, ale došli jen do půlky, pro nedostatek času jsme museli odjet a na pokračování jsme se nedostali. Naznač, kolik máme času alespoň na tuto, sím, sím
|
|
|
|
| Chemic77 |
Přidané 28-01-2010 14:44
|
|
Hlavní administrátor ![]() Příspěvek: 941 Založený: 22.11.08 |
Byl jsem mnohem více vyděšený, když jsem se včera dozvěděl o muzeu. To byl poslední hřebíček do rakve, neboť mám komplet schránku vedle PC. A to jsem si dal tak záležet. Nicméně k tomu datumu. Myslím, že někdy na jaře... začátkem dubna nejspíš. |
| pavlikVB |
Přidané 28-01-2010 15:22
|
|
Příspěvek: 265 Založený: 30.01.09 |
Chemic77 napsal: ...Zásadní rozdíl bude v tom, že série nebude situována do centra města. Když už k tomu má dojít, tak největší radost mám stejně z této věty ^^
|
|
|
|
| Kvety |
Přidané 30-01-2010 16:20
|
|
Příspěvek: 27 Založený: 20.01.10 |
Musím přidat svůj hlas: série jsou nejlepší, z Českobudějovické série mám pár krásných kešek. Kdyby bylo jak, rád bych i pomohl s nějakou tou obnovou.
|
|
|
|
| sopracin |
Přidané 31-01-2010 09:17
|
|
Příspěvek: 2 Založený: 16.04.09 |
... tuto serii považuji za jednu z nejlepších (po Otavském pokladu), kterou jsem kdy lovil ... Bude jí škoda. Díky za ní ...
|
|
|
|
| Fox-Team |
Přidané 31-01-2010 10:10
|
|
Příspěvek: 99 Založený: 06.02.09 |
u někakých ze zmiňovaných kešek mi doma leží souřadnice, takže to vypadá, že pro ně asi pošupajdim co nejdřív
|
|
|
|
| silfax |
Přidané 04-02-2010 19:56
|
|
Příspěvek: 230 Založený: 02.02.09 |
Musím říct, že ač mi ze série krom finálky chybí jen Kina, která se dlouhodobě nedařilo odlovit, tak se na novou sérii těším, protože Chemikovo schovky jsou balzámem na depky ... takže hledím dopředu ...
|
| Přejít na fórum: |