Geocaching

Poslední články

Nahodna fotografie

a šup do jeskyně
a šup do jeskyně
1. Kačerský bál

Anketa

Který typ cache vám nejvíce chybí?

Abyste mohli hlasovat, musíte být přihlášený.

Ads

RSS vlákna na stránce

RSS - Novinky
RSS - Články
RSS - Downloady
RSS - Fórum
RSS - Obrázky
RSS - Odkazy

Přilášení

Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapoměli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.

Kdo je On-line

· Mudlové On-line: 5

· Kačeři On-line: 2
Pe_Bo, Duffman95

· Registrovaní členové: 496
· Nejnovější člen: badeba

Keskoměrka

Keškoměrka

Vyhledávání

Kalendar

<< Zari 2010 >>
Po Ut St CT Pa So Ne
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Narozeniny

Shoutbox

Abyste mohli přídávat zprávy do shoutboxu, musíte být příhlášený.

05/09/2010 19:35
Chemik se narodil? To jsem prošvih! :-O Hujaja!

05/09/2010 07:51
Emrysovi vše NEJ!

05/09/2010 00:15
Jak jinak, opět opožděně, tentokrát o celých 15 minut po dvanácté. Gratulace Chemikovi a také i dnešnímu oslavenci Emrysovi !!!

04/09/2010 23:21
hmm,Chemíček má nááározky tak hurá,hurá,hurá.
..

04/09/2010 19:50
Dnes v 11 hodin si své ANO řekli Honza a Kristýna z teamu Liskin.

04/09/2010 14:30
ctvrtletni hlasování o nejhezčí Jihočeskou keš roku 2010 bylo prave spusteno, dostanete se tam pres clanek v novinkach

04/09/2010 11:43
...chechemíček slaví...? ...to zas bude v álejích....

04/09/2010 11:23
Míšo, blahopřejeme.

04/09/2010 09:00
Ráno rozespalý jsem kouknul na monitor a první co mě napadlo, bylo: hele Chemikovo dítěti jsou 4 roky! GrinTak vše nej ke geonarozkám!

04/09/2010 06:52
Krasny geovek!Gratulujeme
!!!

Archív shoutboxu

Číst diskuzi

Tisk diskuze
Pomoc s PC
geronimos - Edita
#1 Vytisknout diskuzi
Přidané 28-07-2010 10:21

Příspěvek: 109
Založený: 13.10.09

Kdyby jste někdo věděli co s tímto. Nebo třeba někdo z Vaší rodiny. Nemohu se dostal na mejl

Platnost bezpečnostního certifikátu stránek již vypršela!
Pokusili jste se přejít na server login.szn.cz, ale server předložil certifikát, jehož platnost vypršela. Nejsou k dispozici žádné informace, které by naznačovaly, zda byl certifikát od vypršení jeho platnosti zkompromitován. Znamená to, že aplikace Google Chrome nemůže spolehlivě zaručit, že komunikujete se serverem login.szn.cz a nikoli s útočníkem. Neměli byste pokračovat.

Potřebuji vysvětlení
Když se připojíte k zabezpečeným webovým stránkám, server, na kterém jsou takové stránky hostovány, předloží vašemu prohlížeči takzvaný „certifikát“, kterým se ověřuje identita takového serveru. Certifikát obsahuje informace o identitě, například adresu webových stránek, které ověřuje třetí strana, které váš počítač důvěřuje. Kontrolou, zda adresa v certifikátu odpovídá adrese webových stránek, je možné ověřit, že bezpečně komunikujete s požadovanými webovými stránkami a ne s třetí stranou (například s útočníkem na vaši síť).

V případě certifikátu, jehož platnost nevypršela, odpovídá vydavatel certifikátu za udržování tzv. „seznamu zamítnutých“. Pokud někdy dojde ke zkompromitování certifikátu, může jej vydavatel zamítnout tím, že jej přidá na seznam zamítnutých - poté takový certifikát již nebude pro váš prohlížeč důvěryhodný. V případě certifikátů, jejichž platnost již vypršela, informace o jejich případném zamítnutí není třeba udržovat aktualizované, a proto v tomto okamžiku není možné určit, zda byl kompromitován a následně zamítnut, nebo zda je i nadále bezpečný, i když daný certifikát býval pro vámi navštěvované stránky platný. Proto je nemožné říci, zda komunikujete s pravými webovými stránkami, nebo zda byl certifikát zkompromitován a je nyní v držení útočníka, s nímž komunikujete. Dále za tento bod byste postupovat neměli.

grysom
#2 Vytisknout diskuzi
Přidané 28-07-2010 12:30

Příspěvek: 315
Založený: 01.05.09

Toho si nevšímej ...
Seznam ten certifikát za chvíli obnoví, ale neboj se toho, normálně pokračuj dál, na Seznamu ti to nic neudělá ... ;-)

Jsem grysom, ne Grysom. Díky Smile (+ skoloňovat podle pána)

http://www.grysom.cz = Má "Oáza tichého křiku".

http://www.grysom.cz
geronimos - Edita
#3 Vytisknout diskuzi
Přidané 31-07-2010 15:56

Příspěvek: 109
Založený: 13.10.09

Ok. grysome.... Takže když tak u tebe rezervuju časík na odvirování PCGrin kdyby přeci jen něco jo...

grysom
#4 Vytisknout diskuzi
Přidané 31-07-2010 19:12

Příspěvek: 315
Založený: 01.05.09

Michal01 - Edita napsal:
Ok. grysome.... Takže když tak u tebe rezervuju časík na odvirování PCGrin kdyby přeci jen něco jo...

Jasný. Smile

Jsem grysom, ne Grysom. Díky Smile (+ skoloňovat podle pána)

http://www.grysom.cz = Má "Oáza tichého křiku".

http://www.grysom.cz
kuty
#5 Vytisknout diskuzi
Přidané 01-08-2010 23:35

Hlavní administrátor

Příspěvek: 57
Založený: 27.11.08

grysom napsal:
Toho si nevšímej ...
Seznam ten certifikát za chvíli obnoví, ale neboj se toho, normálně pokračuj dál, na Seznamu ti to nic neudělá ... ;-)

Tak tohle je ta nejvetsi blbost, co jsem kdy slysel.. :-D Pokud vyprsi certifikat nebo je v pocitaci nejak nacachovany stary, tak pak se tohle stat samozrejme muze, ale muzes mi grysome povedet, jak muzes vedet, ze Ti to na Seznamu nic neudela, kdyz vlastne ani nevis, jestli opravdu lezes na seznam? Od toho je tam ten certifikat, vis?! Ale ono neni cemu se divit, ze lidi nevi, kvuli cemu tam ty certifikaty vlastne jsou, kdyz i stat v podobe datovych schranek udelal tak velkou botu, ze to nema obdoby..

ondrasek geotym
#6 Vytisknout diskuzi
Přidané 04-08-2010 22:46

Příspěvek: 237
Založený: 05.02.09

Máte někdo zkušenost se získáváním fotografií z SD karet, které se nějak "zjančily"?
Fotím, fotím a najednou, když je karta skoro plná, jdou přehrát jen poslední fotky, ještě před okamžikem jsme si je na displeji prohlíželi a najednou tam jakoby nejsou. Ve čtečce se ukazují dva soubory, v jednom je pár posledních fotek, v druhém opět ty dvě složky a takhle do nekonečna... Dá se to ještě nějak zachránit?
Karta do jiného foťáku připojeného do kompu nejeví jiné výsledky. Při snaze o zjištění chyb na disku to píše, že je vše O.K.

Dám čtvrt princezny :-)

Kačeři jsou od přírody hraví tvorové, kešemi se člověk učí, vy volové Cool

Chemic77
#7 Vytisknout diskuzi
Přidané 05-08-2010 00:24

Hlavní administrátor

Příspěvek: 929
Založený: 22.11.08

PAvliku... to je jedna z hruz ktera me jima kdyz nekam jedu. Mor moderni doby. Pametove karty si delaji co chtej a vzdy kdyz to nejmene cekas. Takhle jsem prisel o cca. 800 fotek z Anglie.

Kdyz ti nic nepomuze a nikdo tak to prines ke me a ja se na to zkusim podivat. Par fotek jsem uz taktop zachranil, ale nejni to 100%.

Profile for chemic77
Nesahat, nekrmit a nedráždit!!!

http://www.chemic77.cz
Pe_Bo
#8 Vytisknout diskuzi
Přidané 05-08-2010 07:45

Příspěvek: 63
Založený: 02.02.09

Párkrát jsem už data z médií obnovoval. Ovšem u Flash médií bývá šance na obnovu dat nízká - záleží na tom, jestli došlo k poškození filesystému (tedy médium jako takové je bezchybné) nebo k chybě na médiu. V prvním případě je šance výrazně vyšší.
Jestli chceš, přines tu kartu a podívám se na ni.
Jinak obecně platí, že při výskytu takových problémů je třeba se vyvarovat dalších zápisů na médium! Tedy žádné mazání, zápis souborů, checkdisk, apod.

Chemic77
#9 Vytisknout diskuzi
Přidané 05-08-2010 08:20

Hlavní administrátor

Příspěvek: 929
Založený: 22.11.08

Nechtelo se mi to vecer rozepisovat, ale je to tak jak rika Pebik.

Na kartu nic nezapisovat, neformatovat, nemazat... a starat se o ni jak o nemocneho cloveka. Tudiz do nejakeho pouzdra, aby jsi eliminoval mozne dalsi problemy.

A pak taky existuji sluzby zakaznikum u firem, kde to velmi tvrde zaplatis a sance na vytazeni dat je o neco malo vyssi.

Profile for chemic77
Nesahat, nekrmit a nedráždit!!!

http://www.chemic77.cz
ondrasek geotym
#10 Vytisknout diskuzi
Přidané 05-08-2010 08:31

Příspěvek: 237
Založený: 05.02.09

Klucíí díky, až pojedu do ČB ozvu se. A budu doufat. Zážitky mi naštěstí nikdo nesmaže :-) Sjížděli jsme s klukama Otavu...

Kačeři jsou od přírody hraví tvorové, kešemi se člověk učí, vy volové Cool

J+P
#11 Vytisknout diskuzi
Přidané 05-08-2010 09:02

Příspěvek: 43
Založený: 02.02.09

Ahoj
Letos v zimě se mi smzaly fotky na SD při lyžování. stáhl jsem si nejaký free program na stahuj.cz ( pokusi se ješte dohledat název) a dal jsem obnovit data. na první pokus to našlo jen opravdu staré fotky cca půl roku zpátky poté jsem kartu naformátoval a při dalším pokusu tam bylo až asi na dvě fotky úplně všechno.

Profile for j+p" />

lookys
#12 Vytisknout diskuzi
Přidané 05-08-2010 10:48

Příspěvek: 23
Založený: 26.02.10

Kamaradovy se na cestach podobnym zpusobem ztratilo z pametovky asi neco malo pres 20 fotek. Nastesti sem mel primo u sebe notas s netem.
Na stahuj.cz jsem stahnul programek Recuva (http://www.stahuj...at/recuva/) a vsechny ztracene soubory byly behem chvilky zpatky Smile
Upravil/a lookys dne 05-08-2010 10:49

jen se koukni

Přejít na fórum:
Vygenerované za: 0.18 sekund
1,736,143 návštěv