Geocaching
· Domů
· Články
· Fotogalerie
· Fórum
· Kalendář
· Ke stažení
· Odkazy
· FAQ
· Kontakt
· Vyhledávání
· Encyklopedie
· Geocaching.com
· Geocaching CZ
· Geocaching Plzeň
· Klub Geocacherů Brno
· Geocaching pro HB a okolí
· Geocaching Kladno a okolí
· Články
· Fotogalerie
· Fórum
· Kalendář
· Ke stažení
· Odkazy
· FAQ
· Kontakt
· Vyhledávání
· Encyklopedie
· Geocaching.com
· Geocaching CZ
· Geocaching Plzeň
· Klub Geocacherů Brno
· Geocaching pro HB a okolí
· Geocaching Kladno a okolí
Poslední články
· Rok kačerem
· Jak se geocaching s ...
· Jak jsem cestovali p...
· Založení cache - d...
· Založení cache - r...
· Jak se geocaching s ...
· Jak jsem cestovali p...
· Založení cache - d...
· Založení cache - r...
Nahodna fotografie
Anketa
Ads
RSS vlákna na stránce
Přilášení
Kdo je On-line
Keskoměrka
Vyhledávání
Kalendar
| Po | Ut | St | CT | Pa | So | Ne |
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
| 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
| 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
| 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
| 27 | 28 | 29 | 30 |
Narozeniny
Shoutbox
Abyste mohli přídávat zprávy do shoutboxu, musíte být příhlášený.
05/09/2010 19:35
Chemik se narodil? To jsem prošvih! :-O Hujaja!
05/09/2010 07:51
Emrysovi vše NEJ!
05/09/2010 00:15
Jak jinak, opět opožděně, tentokrát o celých 15 minut po dvanácté. Gratulace Chemikovi a také i dnešnímu oslavenci Emrysovi !!!
04/09/2010 23:21
hmm,Chemíček má nááározky tak hurá,hurá,hurá.
..
..
04/09/2010 19:50
Dnes v 11 hodin si své ANO řekli Honza a Kristýna z teamu Liskin.
04/09/2010 14:30
ctvrtletni hlasování o nejhezčí Jihočeskou keš roku 2010 bylo prave spusteno, dostanete se tam pres clanek v novinkach
04/09/2010 11:43
...chechemíček slaví...? ...to zas bude v álejích....
04/09/2010 11:23
Míšo, blahopřejeme.
04/09/2010 09:00
Ráno rozespalý jsem kouknul na monitor a první co mě napadlo, bylo: hele Chemikovo dítěti jsou 4 roky!
Tak vše nej ke geonarozkám!
Tak vše nej ke geonarozkám!04/09/2010 06:52
Krasny geovek!Gratulujeme
!!!
!!!
Číst diskuzi
Geocaching jižní Čechy :: Geocaching :: Obecné
|
ZáBaVa HuMoR
|
|
| JelenCB |
Přidané 30-07-2010 12:12
|
|
Příspěvek: 290 Založený: 14.02.09 |
ondrasek geotym napsal: Pár zajímavých logů Normálně to nedělám, ale půjdu fyzicky zkontrolovat logbooky. člověče, já bych mu ty logy smazal rovnou. Když je negramotný, tak si toho ani nevšimne. (pořád mi tu chybí ten zvracecí smajlík)
Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít. (Werich) |
|
|
|
| pavlikVB |
Přidané 30-07-2010 12:21
|
|
Příspěvek: 265 Založený: 30.01.09 |
ondrasek geotym napsal: Pár zajímavých logů http://www.geocac...0c80bf165e ![]() http://www.geocac...f9b40612b1 ![]() http://www.geocac...f937d0a26e ![]() Normálně to nedělám, ale půjdu fyzicky zkontrolovat logbooky. Tak to máš šanci na výhru ve vedlejším vláknu
|
|
|
|
| Aichah |
Přidané 30-07-2010 12:23
|
|
Příspěvek: 148 Založený: 02.02.09 |
Treba slavil nalezy tak. ze uz proste pod tihou vypitych lahvi lip logovat nemohl
|
|
|
|
| Big737 |
Přidané 30-07-2010 12:26
|
|
Příspěvek: 318 Založený: 02.02.09 |
Zajímavý logy, se panáček docela rozepsal ...
|
|
|
|
| JIRA76 |
Přidané 30-07-2010 12:31
|
|
Příspěvek: 199 Založený: 07.11.09 |
JelenCB napsal: 4kvonRoudne napsal: Tohle sem musím dát. Jelen promine, a nebo taky ne. Z logu naší keše: -------------------------------------------------------------------------- You are receiving this email because you are the owner of this listing. Location: Jihocesky kraj, Czech Republic JelenCB found Kapr 03: Stepanek Netolicky (Traditional Cache) at 7/6/2010 Log Date: 7/6/2010 Víte cemu se ríká Geo-trapas? Prijedu na souradnice, než se rozhlédnu prijede auto a v nem matka a cca pubertální deti. Ríkám si bud jsou na houby nebo tu budou zevlovat až vypadnu. Tak chvíli cekám, jedna cigareta, oni si povídají u auta a stojí tri metry od souradnic. Druhá cigareta, stále si povídají a reší jak je bezva mít prázdniny. Zkouším ocní kontakt, nic. Pohrávám si s navigací - nic. Než abych se tu ukouril k smrti jdu k nim. Nasadím úsmev císlo tri "dobrotivý skoroblbecek" a ptám se: "Jste tady ze stejného duvodu?" "Cože?!" praví celkem ostre matka rodu. Usmívám se ješte víc a upresnuji "Myslím jako na kapry?" - deti zírají co je to za magora, matka popojde dva kroky ke me - styl kvocna brání kure - nacepýrí se a zhurta spustí: "Vy jste nejakej divnej, ne?! Kapri v lese?! My jdeme na houby! Ale na vás koukám jak si celou dobu prohlížíte tady holku! Abych si vás nezjistila!!!" A nenadeláte nic ... trapas, neusmívám se už jako dobrotivý blbecek ale cumím jako blbecek na parní stroj ... dodám jen "tak sorry, s nekým jsem si vás spletl". Matka neco odsekla a zavelela "deti jdeme, tady jsou nejaký divný." Alespon jsem si tu keš konecne odlovil ![]() Dekuji pane kolego za výtecnou a veselou zastávku v sérii Visit this log entry at the below address: http://coord.info/GL41WHM9 Visit Kapr 03: Stepanek Netolicky http://coord.info/GC29VHZ Profile for JelenCB: http://coord.info/PR2JW7N ----------------------------------------- Jelene, máš u mě pivo! ... už vím jak bych popsal výraz těch dětí. Znáte tu reklamu na jogurt kdy chce máma synovi vyměnit tu gumu v kalhotech aby mu nepadaly? Tak přesně to je ten pohled ![]() Tedy Jelene,povím Ti to bylo hezké setkání! Buď rád že Tě neppokousali! :-) |
|
|
|
| JelenCB |
Přidané 30-07-2010 14:55
|
|
Příspěvek: 290 Založený: 14.02.09 |
JIRA76 napsal: Tedy Jelene,povím Ti to bylo hezké setkání! Buď rád že Tě neppokousali! :-) no ... pak jsem se chvíli i bál
Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít. (Werich) |
|
|
|
| ondrasek geotym |
Přidané 30-07-2010 15:42
|
|
Příspěvek: 237 Založený: 05.02.09 |
Aha, tak koukám, že se HUSÁK prohnal i pawlíkovým VB revírem :-) Asi nás nakrkl oba téměř ve stejnou minutku. Mrkni taky do logbooku, stihl toho za jeden den tolik jako Létající Čestmír :-) Ale jinak vedeš ty, ten tvůj log je o celou polovinu kratší!!!! Takže já do soutěže nic nepřihlašuju, protože bych ti rovnoiu musel tu slívu koupit. Ale měl jsem kdysi na jedné keši log "." jen ho nemůžu najít :-) |
|
|
|
| Mafie |
Přidané 12-08-2010 10:33
|
|
Příspěvek: 17 Založený: 04.05.10 |
Dneska jsme na internetu narazili na skvělý vtip ![]() Víte, jak zjistíte, že se kohoutích zápasů zůčastnil Polák? Polák přijde s kachnou. Víte, jak zjistíte, že se těch samých zápasů zůčastnil Ital? Vsadí si na kachnu. A víte, jak zjistíte, že tam byla mafie? Kachna vyhraje. |
|
|
|
| Mafie |
Přidané 13-08-2010 13:33
|
|
Příspěvek: 17 Založený: 04.05.10 |
Důvod, proč jsme na jihu nebyli poslední dobou vidět. Měli jsme dovolenou a jeli jsme si zchladit po eventu do hor a v tom to píplo. Nešlo nevyrazit. Nakonec jsme udělali společně foto s dalšími hledači. Pe_bo na fotografii bohužel není, dorazil těsně po focení.
Mafie přiložený následující obrázek: ![]() [55.37Kb] Upravil/a Mafie dne 13-08-2010 13:33 |
|
|
|
| Citecka |
Přidané 13-08-2010 16:41
|
|
Příspěvek: 753 Založený: 06.02.09 |
Hezký... ale proč, kurnya, s Polákama? To to zveřejnili i v Opencachingu?
...a neberte se tak vážně! ![]() CITECKA Team: Čita, Pet a pses Idefix |
|
|
|
| ondrasek geotym |
Přidané 17-08-2010 21:37
|
|
Příspěvek: 237 Založený: 05.02.09 |
Dnes jsem v Písku před Kauflandem spatřil stříbrnou Fabii Combi SPZ 3C8 .... se sexy nápisem na zadečku SORRY! JEDU PRO FTF. Přiznejte se, čí pak je?
|
|
|
|
| Aichah |
Přidané 31-08-2010 09:09
|
|
Příspěvek: 148 Založený: 02.02.09 |
Za dobu fungovani kese Prislovi napovi uz se nam nahromadilo hooodne vasich vytvoru..... tady jsou vsehcny pohromade (mym favoritem je "Cumí jako kacer na nový Colorado 300" )Jaký owner, taká keška Tak dlouho chodí kacer pro kešky, až se GPS ztratí. jedna keška kacera nedelá... Lepsi mikroska v parezu nez podpapirak na bote! KOLIK KEŠEK MÁŠ, TOLIKRÁT SI KACEREM Když nejde o kešku (život), nejde o nic Keška (Clovek) je kacerovi (cloveku) nejlepší medicínou Kudy vede cesticka, možná bude krabicka. Tak dlouho se chodí kolem keše, až se BF povede. Geokešing je korení života Kdo šetrí, nemá navigaci. "Tak dlouho se za keškou vyráží, až ji owner zruší" KDYŽ NEJDE KEŠKA KE KACEROVI MUSÍ KACER KE KEŠCE Kam cert nemuže, tam strcí mudlu. Cesta ke kešce není tak dlouhá, aby jí nebylo konce. "Nekdo ma to stesti, ze ma schopnost byt kacerem(clovekem)" Prilis mnoho mudlu, kacerova smrt. Tak dlouho se chodi s gpskou po krabkach, az se signal vytrati. Kdo pozde chodi, sam sobe skodi. Co mužeš odlovit dnes, neodkládej na zítrek! Komu se nelení tomu se kešky hledat darí. Tak dlouho clovek kouka na displej, az potka sloup’ "Kacer v dobre vire, hleda v kazde dire!" Drzy kacer i pres plot skoci. Kdo lusti, ten najde!" Tak dlouho se chodí za šipkou, až dojdou baterky ![]() Malá keš taky keš. Kdo jinému jámu kopá, asi bude skrývat kešku. Kam nechodí mudla, tam chodí Kacer Neuc se, keše te naucí. Na kazdou cache se viko najde." Kes ma kratke nohy Kam cert nemuže, nastaví kešku. "Nac stahovat kalhoty, když cache je ješte daleko." "Chceš-li málo mudlu mít, musíš ranní ptáce být (ci pri zlém pocasí jít)". "Chceš-li cacherem býti, je dobré GPSku míti!" "Za GC se zbytecne nezen, stejne jej 10min pred tebou vybere jiny kacer" "Oc lehci je kesku z ukrytu vyjmouti, o to slozitejsi jeji navraceni jest (vztazeno na vyskyt mudlu)" "Nechval kesku pred nalezem." "S hintem nejdal dojdes" Kdo chce kešku hledat GPS si vždycky najde. Neházej do žita flintu, využij, kacere, hintu. Je lepší dát do kešky, než dostat do držky. Kešování kvapné ,málo platné. Dest na sv. Ondreje kacerum zamlzi displeje "Kde nic neni, ani mudla nebere", Vrana k vrane seda, kacer kacera (kacerku) si hleda "Kdo jinému kešku schová, sám jinou hledá..." " Keškami se clovek ucí " Nac zapinat GPS-ku, kdyz kes je jeste daleko. Až kvuli kešce projdeš celý les, zjistíš, že leží pod prvním stromem "Jaký kacer, taková keš" Kdo drív prijde, ten drív loguje "Bez kesky nebude vecere" Den, kdy nenaleznete kešku, je ztracený. "Nálezce mezi kacery králem" Lepší tradicní v hrsti, nežli multina na streše." Na tri krale, o kes dale, na hromnice kesek vice. Geocaching je korením života Jak se do lesa vola, tak se z lesa GEOCACHING Špatne ukrytá keš, holé neštestí. KDO POZDE CHODÍ, FTFko NEULOVÍ!!! Tak dlouho se chodí pro cache, až se GPS zavarí. Kdo chce keš mít, cestu si vždy najde... Pokud mas kes do ktere netece, tak brzy praskne. "Kešky jsou jako trešne, zobneš si jednu a už je jich deset." Bez tuzky na keserskou vypravu nelez. bez hledani nejsou kesky "Kam nestrcí ruku kacer tam ji dá Kacer" "Dobrý kešer pro log i pres plot skocí" "Kam cert pro FTF nemuže, nastrcí Lakuse!" "NEJHORSI JE SRAZKA S MUDLOU" cesta bez prekážek obvykle nikam nevede. S geocachingem nejdál dojdeš. "Starou GPSku novým kouskum nenaucíš." Tak dlouho se chystas jit pro kesku, az ji mudla ukradne S keskou mne bavi svet. At je teplo nebo zima, kacerovi je pri hledani kesky vzdycky prima "Chytry kdo kese hleda, chytrejsi kdo je zaklada." komu se nelení, tomu se logbook zelení Kdo poctive kešku hledá, ten ji urcite dohledá Jak se do kešky volá, tak se z kešky ozývá Kuj multikeš (železo) dokud si pamatuješ predchozí stage (je žhavé Bez práce není keš Když nevíš co delat, zacni treba kešky hledat. Trpelivost keše prinásí "Tam, kde kacer nemuze, strejda google pomuze." "Kdykoliv budes na publikaci sve nove kesky cekati, zacnou ti logy na tvych starsich keskach pipati" Na finálku s umytýma nohama Geocachingem ku zdravi a trvale invalidite Lepsi kesku v prirode hledati, nez doma porad sedeti misto mozku v hlave kesku Spravneho kacera ani policie nezastavi Kdo kešky krade do pekla se hrabe Není kešky bez souradnic Bez GéPéeS na mutikeš nelez Slepý kacer hluchému závidí ! "Radeji se vrátit, než jít špatnou cestou." "Cin kacerovi dobre, keškou se to odmení". Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se najde cache Dvakrat stejnou kes nenajdes Ulovit kesku, to je droga, za dalsi jdes jako doga Linej cacher = mrtvej cacher I s malou chybou ve výpoctu se dá zahrát kolemjdoucím velké divadlo Geocaching je nemoc,zdravi se nechce Chceš-li kešku míti, za šipkou musíš jíti! Neodsuzuj kesku, dokud ji nehledas. Slezaji se jako kaceri na krabicku Komu neni shury dano, kesku nenajde Nepij toho lahváce, dokud jsi ješte na tu skálu pro cache nevyšplhal Cumí jako kacer na nový Colorado 300 Nemusí pršet, stací když geokape. Když je blbe zamerená keška, i zkušený kacer má peška Lepší pet figurek z kindervajícka než smutná detská ocicka Komu se nelení, ten si cache odloví Správný geocacher pro kešku i do kopriv skocí epsi kes v hrsti nezli v mravenisti Správný kacer by si nechal pro FTF i nohu vrtat Kdo jinému jámu kopá, nepostupuje podle pravidel geocachingu Neríkej hop, dokud jsi nezalogoval Kdo pozde chodí, FTF indexu škodí = lakus |
|
|
|
| grysom |
Přidané 31-08-2010 10:55
|
|
Příspěvek: 315 Založený: 01.05.09 |
Kešování kvapné ,málo platné. Nemohu než souhlasit. Stále se mi vrací keška Žebrák na Berounsku, kde jsem stál asi metr od keše, ale pro svoji zbrklost jsem ji nenašel ... ![]() A to o to,. že starou GPSku novým kouskům nenaučíš je taky pravdivé, to zas tvrdím z pozice majitele Legendu ...
Jsem grysom, ne Grysom. Díky (+ skoloňovat podle pána)http://www.grysom.cz = Má "Oáza tichého křiku". |
| mr.mates |
Přidané 31-08-2010 12:06
|
|
Příspěvek: 62 Založený: 13.10.09 |
... taky se marně pokoušíš nahrát wherigo do legenda ?
|
|
|
|
| grysom |
Přidané 31-08-2010 20:52
|
|
Příspěvek: 315 Založený: 01.05.09 |
mrmates napsal: ... taky se marně pokoušíš nahrát wherigo do legenda ? Ňák tak ...
Jsem grysom, ne Grysom. Díky (+ skoloňovat podle pána)http://www.grysom.cz = Má "Oáza tichého křiku". |
| Přejít na fórum: |

(pořád mi tu chybí ten zvracecí smajlík)
(Werich)
Prijedu na souradnice, než se rozhlédnu prijede auto a v nem matka a cca pubertální deti. Ríkám si bud jsou na houby nebo tu budou zevlovat až vypadnu. Tak chvíli cekám, jedna cigareta, oni si povídají u auta a stojí tri metry od souradnic. Druhá cigareta, stále si povídají a reší jak je bezva mít prázdniny. Zkouším ocní kontakt, nic. Pohrávám si s navigací - nic. Než abych se tu ukouril k smrti jdu k nim. Nasadím úsmev císlo tri "dobrotivý skoroblbecek" a ptám se: "Jste tady ze stejného duvodu?" "Cože?!" praví celkem ostre matka rodu. Usmívám se ješte víc a upresnuji "Myslím jako na kapry?" - deti zírají co je to za magora, matka popojde dva kroky ke me - styl kvocna brání kure - nacepýrí se a zhurta spustí: "Vy jste nejakej divnej, ne?! Kapri v lese?! My jdeme na houby! Ale na vás koukám jak si celou dobu prohlížíte tady holku! Abych si vás nezjistila!!!"
A nenadeláte nic ... trapas, neusmívám se už jako dobrotivý blbecek ale cumím jako blbecek na parní stroj ... dodám jen "tak sorry, s nekým jsem si vás spletl". Matka neco odsekla a zavelela "deti jdeme, tady jsou nejaký divný." Alespon jsem si tu keš konecne odlovil